Haza talál a szív?!

"Egyszer kinősz majd az olcsó macsókból…
Egyszer majd megérted, valami igazira vágysz, nem csak egy üres, jól öltözött felszínre, egy elsuhanó álomképre.
Egyszer majd a szó kevés lesz, egyszer majd csak a tettek beszélnek. Nem fogsz már hinni egy csábos mosolynak, csak annak, amikor valaki eléd áll és azt mondja: téged akarlak.
Kézen fog és magához húz, és most először nem foszlik semmivé, amikor átöleled. Akkor sem, amikor úgy érzed a legrosszabb önmagad bújt elő belőled, s a káosz közepén lehunyod a szemed. Ha kinyitod, ő még mindig ott lesz. Egyszer majd valaki… maradni fog. Valaki, aki nem ijed meg az élettől, a szerelmedtől. Aki a támaszod lesz, a társad, a szeretőd, a csapattagod, a legjobb barátod. Egyszer majd valakivel szinte eggyé válsz, egyszer majd a szíved... haza talál."

Az én szívem haza talált... Haza talált, majd kilakoltatták. Két hónapja sajog.

Nyár végén olyan boldogságban volt részem, amelyről sokan csak álmodnak. Elkábított, azt hittem, hogy végre ő maradni fog. Maradni örökre! Egy társ, egy barát, egy szőke herceg, aki királynőként bánt velem. Aztán váratlanul kidobott a szívéből, az életéből. Lerombolta álmaim és vágyaim. Azt mondta ő más, de mégis úgy lépett le, és úgy taszított a földre, mint a többi semmirekellő a múltamból. És az a legrosszabb, hogy nem tudom miért tette! Elhittem, hogy ő most tényleg más lesz... hiba volt?!

Vajon léteznek a világban tökéletes dolgok? Kiskoromban mindig mesebeli életről álmodoztam, és teljesen biztos voltam abban, hogy előbb-utóbb meg is fogom teremteni magamnak. Álomkarrier, a szőke herceg, magazinokba illő otthon; tudod, ahogy mindenki elképzeli a jövőjét fiatalon.

Aztán jön valaki, akivel azt hiszed mindezt elérheted, ám végül sárba tiporja álmaid és te még annyit sem érdemelsz, hogy elmondja miért tette! Fáj a szíved, mint még soha és képtelen vagy őt elfelejteni vagy tovább lépni!

Mindenki arról álmodozik, hogy egy napon belép egy férfi, aki meglátja bennük az igazi nőt, az érzéki asszonyt, a hűséges társat, a megértő barátnőt... „