Ők mindig mások...

Hogyan álljunk fel a padlóról?!

Nem tudom. Adhatnék most tanácsokat, de nem teszem, mert mindenki máshogy dolgozza fel az őt ért árulást és csalódást, szóval, nem kezdek felesleges okoskodásba, de egy valami biztos! Újra meg kell találni büszkeségünket, önbecsülésünket és fel kell állni! Akármilyen nehéz is.

Tudom, hogy a szív ilyenkor tele van keserűséggel, bánattal, de nem szabad a földön, sárban fekve maradni! Ez a legrosszabb amit tehet egy magára valamit is adó hercegikszasszony!

Érdemes szem előtt tartani, hogy hercegeinket nem érdekli a mi szenvedésünk. Ők hamar túllépnek és másban keresik azt, amit tőlünk 100%-ban megkaptak volna. Nekik a „szeretlek”, a „szükségem van rád” és a hasonló nagy szavak nem azt jelentik, mint nekünk. Tisztelet persze a kivételnek!

Ők ezekkel a szavakkal könnyen dobálóznak amíg meg nem kapják, amit akarnak... utána pedig alattomos módon tovább állnak és új hercegnőt keresnek! Nem tudjuk és nem is akarhatjuk megváltoztatni őket!

Amelyik herceg azt mondja, hogy ő más mint a többi, na azt el ne hidd!!! Soha! Én mindig itt bukok el... mindig elhiszem! Az én szép szőkémnek is elhittem és egy ideig egész jól játszotta a „mást”. Aztán kiderült, hogy semmivel sem jobb, sőt talán rosszabb!

Ők igazi macsók és lássuk be ostobák! A végén mindig rájönnek mit, illetve kit engedtek vagy az én esetemben löktek el maguktól!

Az enyém elveszítette azt a nőt, aki úgy szerette, mint még senki. Aki nem egy „tipikus” tucat nő volt, hisz nem hisztizett, türelmesen várt rá, éjjel fél 11-kor vacsit főzött neki (ezek közül egyik sem volt eddig jellemző rám. Hisztis vagyok, türelmetlen, és soha senkinek nem álltam neki az éjszaka derekán vacsorát készíteni). Aki nő létére imádja a South Parkot, akivel együtt lehet nevetni és mindenben támogatta és minden nehézség ellenére szeretettel kitartott volna a hülye szőke feje mellett! Őszinte, kedves, megértő volt és rajta kívül már senkit nem akart. Mellette érezte, hogy révbe ért!

De úgy tűnik néha ez sem elég! Más herceg ezekért a tulajdonságokért, és dolgokért egy nőben ölni tudna. Ő meg galád áruló módjára lelépett...

 

És mindezek ellenére Hiányzol (...), ez olyan nem tudok enni, nem tudok aludni, már lassan nevetni is elfelejtek nélküled dolog, és komolyan úgy érzem, hogy amikor elmentél, magaddal vitted a szívemet.”