Egy bizonyos kor felett...

Egy bizonyos kor felett őrültség hinni a mesékben?! Butaság azt hinni, hogy a te életed is alakulhat úgy, mint egy tündérmese?!

Ezek a gondolatok évekig foglalkoztatnak, de látod, hogy a környezetedben élő emberek sorra találnak rá saját hercegükre és megélik saját tündérmeséjüket, így neked is van okod a bizakodásra!

Igen, neked is jár a tündérmese! Neked is jár egy szőke herceg!

13 éves copfos éned csak álmodozott, tervezgetett, hogy mi lesz majd ha eljön Ő a fehér lován, felébreszt egy csókkal, te tökhintóddal begördülsz a templom elé, gyönyörű fehér ruhádban minden szem rád szegeződik és hatalmas mosollyal arcodon, repkedő pillangókkal a gyomrodban kimondod azt a két szót, ami egy életre hozzá köt. IGEN, akarom!

Aztán jönnek a kis szőke hercegek és hercegnők, és ti boldogan egymás mellett öregedtek meg.

13 éves copfos éned még csak egy gyerek és nem számolt az élet buktatóival és azzal a ténnyel, hogy az élet nem egy tündérmese! Azt mondják mindenért meg kell küzdeni és szenvedni! De vajon az igaz szerelemért és boldogságért is?!

Egy barátnőm szerint az igaziért nem kell... Kinek van igaza?!

Egy bizonyos kor felett átértékeled a kapcsolataidat és életed szereplőit! Már nem engedsz be akárkit életedbe, megválogatod a barátaidat! Csak valahogy a csalfa hercegeket nem sikerül jól megválogatni! Miért?! Mert kedves szavaikkal, charme-jukkal levesznek a lábadról, mert azt hiszed, hogy végre az a bizonyos szőke érkezett meg!

Egy bizonyos kor felett nem hiszel már a mesékben! Aztán jön A szőke, az a bizonyos szőke a kék szemeivel, és az elragadó modorával... És te újra elkezdesz hinni bennük! Hiszel, mert érzed, hogy ő az akiért megéri és újra hinned kell a mesékben!

Aztán persze csak úgy, mint a többi, vagy még aljasabban lerombolja életed meséjét! Elkeseredsz! Talán még sincs happy end. Talán 13 éves copfos éned álmai csak álmok maradnak!

Egy bizonyos kor felett már nem hiszel a mesékben, de szíved mélyén mégis csak az a 13 éves copfos kislány vagy, aki titkon mindig remél! Remél és továbbra is hisz a mesékben!