Merjünk nagyot álmodni

„Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.”

A jó értelemben vett megszállottság néha jól jön, és elég érdekes dolgokat sodor az utadba!

Igaz, hogy amire sokat gondolsz, vagy ami gyakran kitölti gondolataidat az előbb vagy utóbb megjelenik az életedben!

Vicces, mikor olyan dolog jelenik meg benne, aminek bizonyos értelemben a megszállottja, rajongója vagy, de soha nem hitted volna, hogy ez alakot, formát ölt valaha is életed meséjében!

Aztán egy váratlan nap, mikor teljesen más gondolatok kötnek le már hetek óta, és a megszállottság már rég alábbhagyott, megjelenik!

Néha nem a legjobbkor jön, mert herceged árulása felülírja ezt a „jelenést”, de akár jel is lehet egy nálunk erősebb hatalomtól! Aztán, hogy te hogy értelmezed a jelet az csak rajtad múlik...

De mindenképpen bizakodásra ad okot és megerősít hitedben, hogy bizony nincs vége a világnak csak hinni kell, és nem félni nagyot álmodni!

A tanácsom tehát: merjünk nagyot álmodni! Ne féljünk, hogy túl nagy dolog! Olyan nincs! Amíg hiszel benne és foglalkoztat ez az álom addig minden esélyed megvan rá, hogy teljesüljön! Neked nem kell foglalkoznod a hogyan kérdéssel, nem szabad rágörcsölnöd! Álmodd meg a saját csodádat, mesédet, higgy benne és engedd szabadjára kívánságod! Ha eljött az ideje, megjelenik! Onnantól kezdve pedig a te kezedben van a döntés, hogy hogyan használod ki az élet adta lehetőséget!

Merjünk nagyot álmodni, mert csodák igenis léteznek és ezek a csodák mindenkinek járnak!

És vigyázz mit kívánsz, mert megkapod!