És eljön az a pont a viharban...

… mikor elfelejted mi zajlik lelked viharában, és egyszerűen csak boldog vagy, mert csodás barátaid, szerető családod, jó munkád van!

Még ha a mindennapok viharával meg is kell küzdened tudod, hogy mindig lesznek emberek, akik ott állnak melletted és segítenek tartani az esernyőd, visszarakják fejedre leesett tiarádat vagy egyszerűen csak megölelnek mikor a legnagyobb szükséged van rájuk!

Ők azok az emberek, akik nem hagynak magadra még ha tombol is a vihar! Melletted állnak, megnevettetnek, felsegítenek a sárból vagy legtöbbször csak szeretnek! Néha egy ölelésük vagy kedves szavuk, mosolyuk többet ér mindennél!

A kulcsszó, hogy SZERETNEK! A legjobb érzés a világon, mikor tudod, hogy vannak, akik feltétel nélkül olyannak szeretnek amilyen vagy!

Vannak, akik gyerek korod óta melletted állnak jóban-rosszban, vannak akik nem ilyen hosszú ideje életed részei, de a kevesebb idő is bír akkora jelentőséggel és legalább olyan tartalommal!

A kollégáid, akikre nem is kollégaként tekintesz, sokkal inkább második családodra, hisz egytől-egyik fantasztikusak és különböző személyiségük ellenére, mindegyikőjükben van valami igazán szerethető!

Új „ismerőseid”, „sorstársaid”, akik ismeretlenül segítenek és fogják a kezed! Csodálatos érzés, hogy csak a világhálón keresztül ismeritek egymást, mégis segítenének álmod elérésében.... Személyesen nem ismeritek egymást, mégis melletted állnak, támogatnak...

És ott van a legfontosabb, a családod! A családod, akik világ életedben támogattak, melletted álltak, feltétel nélkül szerettek és szeretnek! Akiknek a boldogságod a legfontosabb!

Amikor már nem csak herceged árulása jár az eszedben és rájössz ezekre a dolgokra, az érzések amelyek elöntenek felérnek egy ragyogó nyári napsütéssel lelked viharában!

Rájössz, hogy ez nem a világ vége, csak egy újabb herceg és vannak olyan emberek az életedben, akikért érdemes élned, küzdened és mosolyognod!

Ez egy adok-kapok játék! Amit te adsz azt kapod vissza! És mivel érzed a családod, a barátaid vagy akár kollégáid szeretetét, tudod, hogy nem vagy rossz ember!