A zuhanás és ami utána jön

Fiatalon az embert nem érdekli más, csak a buli, aztán felnövünk és óvatosak leszünk, nehogy megszakadjon egy ív vagy a szívünk. Ugrás előtt körülnézünk, és előfordul, hogy nem ugrunk el, mert nincs, aki elkapjon minket. Az életben nincs biztonsági háló.”

Ahogy cseperedünk bizony nem tudjuk kiküszöbölni a hibákat, a rossz lépéseket és többször is megszakad a szívünk! És ez nem is baj, hisz mindegyikünknek el kell követnie a magunk hibáit. Legtöbbször hasznunkra válnak, tanulunk belőlük, levonjuk a következtetést.

De mi történik olyankor ha újra és újra ugyanabba a hibába esünk?! Mikor józan eszünk ellenére elugrunk, mert azt hisszük ott lesz Ő, hogy elkapjon!? Ezzel szemben mi történik? Mikor már zuhansz ő nemhogy nem kap el, de félre áll és hagyja, hogy arccal a földre ess és apró darabokra törj! És mikor már a földön fekszel, még beléd is rúg! Végleg megszakad a szív, hisz ezt most az az ember tette, akinél jobban még egy régi herceged sem szeretted...

Nem kapott el a gyáva, földre zuhantál, összetörtél, de életben maradtál! Sérülten szedegeted össze szíved, önbecsülésed és büszkeséged darabkáit, miközben azon gondolkodsz miért történik ez veled újra és újra.

Tőle nem kapsz választ semmire, hisz „bonyolult” most az élete (francokat, hisz látod, hogy nem), és nem is akar megmagyarázni neked semmit, mert valószínűleg egy nagy hazugság volt minden amivel elcsábított és az életedbe, szívedbe lopta magát! Azon meg nem kell mit magyarázni. Vagy mégis?!

Mi hercegkisasszonyok nem tudunk megelégedni a szó nélküli, gyáva lelépésekkel! Nekünk magyarázat és épkézláb okok, indokok kellenek! Nem szeretjük a hazugságot, a mellébeszélést és a bizonytalanságot! Nem ezt érdemeljük!

De nem kapsz tőle válaszokat, így neked kell még ezeket is az elhagyott morzsákból összeraknod összetört lelked és szíved mellett!

És vajon jobb lenne ha magyarázatot adna?!

Az igaz szerelem talán megér néhány hasra esést és horzsolást!

Ebben a tündérmesében elég hamar jöttek a hasra esések, és elég nagyok voltak! A horzsolások meg lassan 8 napon túl gyógyulnak...

Mindig figyeljünk a jelekre! Néha nem egyértelműek, máskor pedig eléggé. De mi van olyankor ha pontosan tudod mit akarnak neked üzenni az angyalaid, te mégsem értesz velük egyet és továbbra is az ellenkező irányba mész!? Megéri?! Tudsz változtatni életed meséjén?! Vagy pont az van megírva, hogy ne hallgass a jelekre csak menj a szíved után?!

Lássuk be, nem egyszerű egy tündérmesében élni és egy hercegkisasszony üvegcipellőjében járni!