Mikor már épp nem törődnél a viharral...

Modern hercegnőnek lenni nem könnyű! Nem elég, hogy rengeteg az elvárás veled szemben, hisz teljesítened kell a munkádban, meg kell felelni a családodnak, nem hanyagolhatod el a barátaidat és mindeközben a saját démonaiddal is meg kell küzdened.

Belső démonaiddal és az angyalarcú herceg képébe bújt varanggyal!

A tündérmesékben a hercegnő megcsókolja a rút varangyot, és az daliás herceggé változik. A való életben viszont a herceget csókolja meg, aki pedig rút varanggyá változik.”

Mikor változott a te herceged varanggyá?! Vagy mindig is varangy volt, csak jól álcázta?! És hogy nem vetted észre?! Tényleg varangy lenne vagy csak valamiért ezt a benyomást akarja kelteni?! Tetteit ez sem igazolná, hisz nem beszéltek, de még a távolból, szavak nélkül is képes fájdalmat okozni egy közösségi oldalnak hála!

Szíven üt a posztja, de nem engedheted meg magadnak az olyan dolgokat, mint a sírás! Hercegnő vagy! Büszke, bátor, erős, és üvegcipellős lábad előtt hever a világ!

Felszeged a fejed, megrázod magad, mosolyogsz egyet ok nélkül bele a világba! Mosolyogsz még ha fáj is, kineveted azt a felsőbb erőt, amelyik szórakozik veled és elvette őt tőled! Nem hagyod, hogy legyőzzenek! Többé soha!

Ez csak egy vihar. Egy vihar sem tart örökké, végül mindig kitisztul az ég.

November elején munkából tartottam hazafelé, mikor ez a mondat eszembe jutott. Jobb kedvem lett tőle, boldognak éreztem magam, ahogy magamban újra és újra kimondtam. Azóta is szinte minden nap emlékeztetem magam erre az egy mondatra!

Mindegyikünk meséjét az élet írja! Egy bizonyos ponton elgondolkodsz vajon ki dönti el, hogy a te meséd tündérmese lesz-e?! És minden mesének van happy end-je?! Neked is megjár a boldog befejezés?! Az a befejezés, amelyre 13 éves copfos éned vágyott?! És kitől kapod meg a választ?! Vagy rálelsz a válaszra te magad?!

Kérdések zápora, amikre még nem tudod a választ, mert a mesédet az élet írja...