A boldogság csak illúzió?!

Pár félresikerült kapcsolat után te magad sem hiszed el, hogy végre tényleg rád talált a boldogság! Az a boldogság, amire egész életedben vágytál, amit megérdemelsz! És most itt van! Itt van, és nem hiszed el! Pontosan az előző rossz kapcsolataidból kiindulva folyamatosan rettegsz, hogy majd ez is úgy végződik! Megcsal, kihasznál, hazudik egyenesen a szemedbe, hülyének néz, és átver! Bárhogy is szeretnéd átadni magad a boldogságnak és a szerelemnek, ezek a gondolatok mindig ott munkálnak a tudatod mélyén! És akkor még ott van köztetek 200 km! Tudod, hogy a távolság legyűrhető, hisz amikor csak tud hozzád jön haza, de a külön töltött idő alatt a folyamatos kételyek és aggodalom felőröl benned mindent! És ő messze van, nem tudja ezeket a kételyeket csillapítani!

200 km-re van tőled, hogy dolgozzon az álmaiért, amiket te támogatsz, ezért rád nem jellemző módon bámulatosan viseled, hogy nincs mindennap melletted! Nem hisztizel, nem féltékenykedsz, bízol benne! Várod, hogy elteljen két hét, és újra karjaidba zárhasd! Minden egyes nap az visz előre, hogy látod a végét! Ő megvalósítja céljait, visszajön a szülővárosába ahol te is élsz és megkezditek közös életeteket! Te már látod a végét, tudod, hogy így kell lennie, ezért bármilyen nehéz is, de kitartasz! Összeszorítod a fogad, és kitartasz! Viseled, hogy két hetente jut egy hétvége nektek, hisz a jövő lebeg a szemed előtt, mert tudod, hogy összetartoztok és egymás mellett a helyetek egy életen át!

Minden második hétvége amit itthon tölt veled, neked maga a Kánaán! Már csütörtökön nem bírsz magaddal, mert tudod, hogy péntek éjjel, már ott fekszik melletted! Végre! Csütörtökön már jóval a föld felett jársz ezt mindenki látja rajtad, és tudják, hogy ennek mi az oka! Veled együtt örülnek végre a boldogságodnak, hisz tudják, hogy milyen hercegek vezettek idáig és a legjobbat akarják neked! Boldogok, mert látják, hogy boldog vagy!

Mikor véget ér a csodás együtt töltött hétvége, vasárnap úrrá lesz rajtad a mélabú, de hamar túllépsz rajt, mert elkezdesz visszaszámolni a következő közös hétvégére... Hiszen ezek életed legboldogabb percei!

De hiába az összeszorított fog, a kitartás, a jövőkép.... Sőt, a jövőkép a baj, mert csak arra koncentrálsz, a távolság miatt a kétely beférkőzik a mindennapjaidba és nem éled meg a jelent! Egyikőtök sem! Hiába látod a közös házatokat, hiába tudod már most hogy fogják hívni a gyerekeiteket, ha a kétely nem enged! És bizony nem enged! Sötét felhők gyülekeznek... Fekete viharfelhők....